satsandeallroundryttare.webblogg.se

- följ min och hästarnas resa inom träningar och tävlingar

Glädjs åt varandras framgångar

Kategori: Allmänt

Har ni tänkt på en sak? Så fort det går bra för någon bekant inom ridsporten så ska man inte uppmuntra den personen. Man ska alltid hitta något som inte ser bra ut, något som personen gör fel. Om det så är minimala fel så måste vi hitta något som inte är i kategorin perfektion.
Varför gör vi nu såhär? Jo, för att vi ska känna oss duktigare. Vi tål inte höra att någon annan är duktig på vad dem gör. Vi vill ha bekräftelse.
Jag har varit en sån person, och är säkert det fortfarande om jag tänker efter. Det är ett stort fel som jag måste ändra på!
Om någon hade uppmuntrat min ridning och någon annan sedan klankade ner på den hade jag ju blivit ledsen. Vi måste kunna ge varandra komplimanger, låta andra stå i centrum och ta plats. Vi måste acceptera varandras framgångar.
Desto mer man tränar desto bättre blir man.
Finns många duktiga vänninor i min omgivning som jag är jätte stolta över. Som te.x Evelina Andersen som rider dressyr på sin fina Ville. Jasmin Andersson med sina två fina storhästar Mr.E och Corre.
Jag låter dem uppmuntras i detta inlägg.
 
Kan vi inte försöka ändra på denna jargong? Hästsporten hade blivit så himla mycket trevligare då på alla sätt och vis!
 
Evelina på sin fina Ville ! <3
 
 
Jasmin på sin fina Corre! <3
Denna grymma tjej har även en blogg ni kan följa på : www.satsanderyttare.devote.se
( Hon har varit med om en tragisk olycka så hon är för tillfället sängliggande och kan inte rida, därav inget aktivt bloggande på denna blogg. )
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: