satsandeallroundryttare.webblogg.se

- följ min och hästarnas resa inom träningar och tävlingar

Attention bitch!

Kategori: Allmänt

Något jag tycker är lustigt är det här med att man alltid måste vara "normal". Man får inte sticka ut, vara annorlunda, osv. Man måste alltid vara precis som alla andra för annars är man ju skit konstig!! Eller hur? Och vem fan vill vara konstig? Jo jag! Jag är gärna konstig i allas ögon. Jag bryr mig inte. Jag kör mitt eget race och gillar ni inte det så vad gör det? Jag lever inte för att göra någon nöjd. Jag lever mitt liv så som jag vill.
Detta inlägg hamnade på min hästblogg med ett syfte. Det är de att jag har islandshäst. När jag kommer till en tävlingsplats med någon av mina islandshästar så är det alltid lite extra kul med allas blickar! Först hoppar jag ur bilen, ingen kollar kosntigt, för jag är klädd i vita ridbyxor, stövlar skjorta hjälm osv, Precis som alla andra! Stilig med andra ord. MEN, sen öppnas luckan och en islandshäst backar ut. Och alla bara WHaaaaaaaat the fuck?
Alltså ingen skillnad egentligen ju? Snyggare än de flesta ponnysarna i kroppen, blank och pråper. Men ändå, själva grejen?
På framhoppningen brukar ofta vuxna prata med mig och fråga om man ens kan hoppa med islandshästrar yada yada.. Dessa nyfikna brukar också kolla när det är min tur.
Efteråt får man för det mesta god kritik.
Jag mins en gång, det var visserligen bara en pay n jump i skromberga, men där var en bank. Ingen red den, men jag & Vinur brukar göra det hemma i klubben så jag tänkte , ja vad fan? så jag tog sats, galoperade upp och han gick klockrent!
En av funktionärerna berömde oss för en snygg ritt.
Vad jag vill ha ut av inlägget är att det är kul att vara unik. Det är inte många som tävlar hoppning, dressyr eller fälttävlan med isis. Men jag gör. Och jag få positiv kritik. Var er själva! Normalt är inte kul!
 

Kommentarer

  • Sarah säger:

    Bra skrivit finaste du! Vad är "normalt" egentligen?!

    2013-01-21 | 16:04:20

Kommentera inlägget här: