satsandeallroundryttare.webblogg.se

- följ min och hästarnas resa inom träningar och tävlingar

artiklen från equipage

Kategori:

"Men Rolf-Göran Bengtsson –vem fan är det...? Jag ska inte uppehålla mig allt för mycket kring det där med hästhoppning och Rolf-Göran Bengtsson för visst är det väl kul att en kille som fyller 50 i dagarna kan vara med och konkurrera på den här nivån bland kidsen. Men ändå; det är ju hästen som borde ha fått priset. Det är ju den som hoppar. Rolf-Göran tackade visserligen hästen – tror jag – på sin något märkliga hästhopparsvenska som effektivt visade att även skånska överklassidiom är rätt svåra att förstå. Jag ska se reprisen, som jag hoppas är textad, och då hoppas jag förstå vem som vann – Bengtsson eller hästen."

JAG HAR NU BARA TVÅ FRÅGOR TILL LASSE: (efter det orkar jag inte uppehålla mig med honom mer) 1) Har han någonsin ridit själv? (på riktigt) 2) Vet han om att det är 2012? (liknande tjafs har uttalats många gånger genom åren av mindre påläst folk – och det är såååå tröttsamt!)

Gunilla här på redaktionen fick nog och skickade följande meddelande till Lasse: "Hej Lasse! Vi på Equipage redaktion, ett livsstilsmagasin för ryttare, är idag väldigt glada och stolta över Rolf-Göran Bengtsson som tilldelades Jerringpriset på Idrottsgalan igår. En fantastisk prestation som han utfört. Dessutom är vi på redaktionen lyckliga över att ridsporten ÄNTLIGEN får lite medial uppmärksamhet!

När man aldrig ridit är det lätt att tro att hästen gör allt arbete. Detta är naturligtvis inte fallet och alla ryttare vet vilket arbete det ligger bakom Rolf-Görans framgångar.

Equipage skulle nu vilja bjuda ut dig till vår redaktion för en ridlektion! Kanske kan vi få dig att se på ridsporten med nya ögon? Vill du ta dig an utmaningen- kontakta mig!

Med vänlig hälsning Gunilla Falk P.s. Vågar du så ska du naturligtvis få hoppa ett par hinder

Kommentarer


Kommentera inlägget här: